Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği

Oğuz Tongsir geliyor

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Oğuz Tongsir geliyor

Oğuz Tongsir geliyor 

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin (KTSYD) 41. yılında etkinlikler devam ediyor. Türkiye Spor Yazarları Derneği ile her zaman iyi ilişkiler içinde olan KTSYD, TSYD Başkan Oğuz Tongsir ile temaslarını sürdürüyor. Göreve geldiği ilk günden beri Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği üyelerine kapılarını açan, destek veren Tongsir 41. yılımızda da yanımızda olmaya devam ediyor.  TSYD Başkanı Tongsir 5 Eylül 2024 akşamı üyelerimiz arasında kendi tesislerimizde düzenlenecek olan “Sezona Merhaba” etkinliğimize de katılıp üyelerimiz ile birlikte olacak.

37. KTSYD KUPASINI İZLEYECEK

Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir 7 Eylül Cumartesi akşamı oynanacak olan 37. KTSYD Kupası karşılaşmasında Miracle Değirmenlik-Yenicami maçını da Atatürk Stadı’nda bizlerle birlikte izleyecek. KTSYD Başkanı Necati Özsoy, TSYD Başkanı Oğuz Tongsir’in davetimizi kabul edip adamıza gelecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip kendisine teşekkür etti.

Paylaş :

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

37. KTSYD Kupası, Yenicami’nin

37. KTSYD Kupası, Yenicami’nin 37. KTSYD Kupası maçında Yenicami, Miracle Değirmenlik’i 3 – 0 mağlup ederek kupayı kazanan takım oldu. Yenicami’ye kupasını, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar,

Daha Fazlası >>